середа, 24 січня 2018 р.

Панель інструментів (ToolBox) (C#)

У лівій частині екрана виберіть вкладку «Toolbox», щоб відкрити панель інструментів. Панель інструментів містить ряд візуальних елементів керування, які ви можете додати до форм. Наразі ми просто додамо  кнопку.

Розгорніть розділ Загальні елементи керування, а потім перетягніть елемент керування "кнопка" (button) близько середини форми. (Точне місцеположення не має значення.)

Коли ви закінчите, ви повинні побачити щось подібне до наступного.
Коли ви закінчите, ви повинні побачити що  Кнопка розташована у конструкторі, а його основний код (виділений) автоматично доданий до коду XAML дизайнера. 

На панелі властивостей кнопки змінимо назву кнопки на слово Визначити, А саме в полі text  впишемо слово Визначити і опис на кнопці форми автоматично зміниться. Нижче наведений малюнок списку властивостей.

Тепер запустіть додаток.
 Ви можете зробити це, вибравши пункт «Пуск» ("Start") кнопку на панелі інструментів або, вибравши клавішу F5, або в меню, вибравши «Debug», «Start Debuggin».

Програма починає процес збірки, а повідомлення про статус з'являються у вікні  Виведення. Незабаром, ви повинні побачити кнопку, яка з'явиться на вашій формі. У вас тепер є запущений додаток!

Немає коментарів:

Дописати коментар

ТЕСТОВА ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕВІРКИ ЗНАНЬ ЗАСОБАМИ ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

В даний час, в умовах реформування української освіти, тестова технологія стала одним із інноваційних форм перевірки знань.   Тестова ...